Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-online.net


  Paragnosten bieden u online inzicht in toekomst, werk, relaties en de liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sharida
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Krijgt zeer snel zaken door, zegt waar het op staat en geeft altijd eerlijk advies.




Ervaring van Kattenkop met paragnost Sharida   Ervaring van Kattenkop met paragnost Sharida   Ervaring van Kattenkop geplaatst op 20 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida dank je wel voor je luisterend oor, ik heb je net weer even aan de telefoon gehad, zoals je zei komt het goed. Daar heb ik ook alle vertrouwen in, ik geef niet op en ben je erg dankbaar. Ik wens je vast een hele fijne pasen. gr C.




Ervaring van corrie met paragnost Sharida   Ervaring van corrie met paragnost Sharida   Ervaring van corrie geplaatst op 14 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida,
Jij bent ongelooflijk, wat je allemaal ziet en dat blijf je dan ook herhalen. Er zijn dingen geweest van goh dit kan niet waar zijn en die uiteindelijk wel bleken te kloppen.
Top medium die alles heel fel aanvoelt.
Iemand die alles durft te zeggen.
Ik raad Sharida aan iedereen aan.




Ervaring van Je weet wel met paragnost Sharida   Ervaring van Je weet wel met paragnost Sharida   Ervaring van Je weet wel geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  heel goed helderziende. Dank vanwege Claudia.




Ervaring van Claudia met paragnost Sharida   Ervaring van Claudia met paragnost Sharida   Ervaring van Claudia geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Wauw. Ik hoefde niks te zeggen, Sharida voelde al gelijk alles aan. In ieder geval heel erg bedankt. Met groet, Johanna.




Ervaring van Johanna met paragnost Sharida   Ervaring van Johanna met paragnost Sharida   Ervaring van Johanna geplaatst op 20 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida,
U bent een zuiver helderziende, die dingen goed aanvoelt en veel weet. Voelt zo juist, dus vertrouw ik erop.




Ervaring van Helena met paragnost Sharida   Ervaring van Helena met paragnost Sharida   Ervaring van Helena geplaatst op 8 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sorry ik was aan het bijstorten maar je viel toch weg. Je bent zo een hulp voor mij bedankt en fijne feestdagen.




Ervaring van Sonia met paragnost Sharida   Ervaring van Sonia met paragnost Sharida   Ervaring van Sonia geplaatst op 29 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Weeral had je gelijk, mijn kleinkind is deze morgen geboren en het is idd een dochter Marie, hopelijk komt de rest ook uit met die van de zee lol. je bent een uit de duizend.




Ervaring van Sonia met paragnost Sharida   Ervaring van Sonia met paragnost Sharida   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sorry dat ik je geen fijne feestdagen meer kon wensen. Bij deze. Van de Nederlandse met haar tz. Je bent een topper.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  U voorspelde mij enkele maanden geleden dat ik onverwachts een aardig geldbedrag ging krijgen. Dit is nu ook gebeurd.




Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida deze morgen aan de lijn gehad. Ze weet in wat voor TZ proces ik zit en dat het niet altijd gemakkelijk is zeker als je de ander energetisch zo goed voelt in zijn goede- en slechte momenten.
Maar door haar houd ik het vol en ze weet ook altijd gelijk wat er aan de hand is. Altijd de nagel op de kop. Je bent 1 van de beste op deze channel. Supermedium en coach.




Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, jij zei dat de uitslag goed zou zijn elke keer weer. En jaa hoor, weer uitgekomen. Dankkkkk.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, had nooit gedacht dat de tip om jou te bellen goed zou uit pakken. Er komen af en toe dingen uit, maar je zegt ook heeft tijd nodig voor alles goed komt. Je geeft me ook veel steun, je bent eerlijk en oprecht, dank je wel en zal je zeker blijven bellen als ik het nodig hebt en heb de volste vertrouwen in jou voorspellingen. gr c.




Ervaring van corrie met paragnost Sharida   Ervaring van corrie met paragnost Sharida   Ervaring van corrie geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hoi Charida, bedankt voor je lieve woorden en steun.




Ervaring van Rita met paragnost Sharida   Ervaring van Rita met paragnost Sharida   Ervaring van Rita geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Je bent een fijne, positieve vrouw om mee te praten, en je kunt zeer goed invoelen. je geeft me weer hoop en moed.




Ervaring van A met paragnost Sharida   Ervaring van A met paragnost Sharida   Ervaring van A geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida kan mezelf wel voor de kop slaan maar je hebt gelijk gekregen. Ik ga dit snel rechtzetten. Je hebt het goed gezien en altijd er op vertrouwd. Tot gauw.




Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida,
Wat ben jij toch een waanzinnige lieve, vrolijke vrouw. Dankjewel dat je mij er zo doorheen sleept met aanmoedigingen en ook continu volhoudt in alles wat je voorspelt.
Ze komen 1 voor 1 uit en het is machtig hoe jij telkens de kern zo duidelijk kunt omschrijven op dat moment.
Je adviezen en chronologische volgorde vanuit je kaartleggingen zijn fantastisch.
Je bent mijn Engel op aarde.
Dikke kussss, liefs A.




Ervaring van XA met paragnost Sharida   Ervaring van XA met paragnost Sharida   Ervaring van XA geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Bel nu al een geruime lange tijd met sharida,
Ze brengt me steun licht en positiviteit in elk ding als ik er weer eens doorheen zit.
Ook de mindere goede dingen zegt ze naar eerlijkheid maar blijft ze me bijstaan.

Hele fijne vrouw om mee te praten.




Ervaring van Stephanie met paragnost Sharida   Ervaring van Stephanie met paragnost Sharida   Ervaring van Stephanie geplaatst op 20 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hi Sharida, vorige week jou gesproken over dat hij niet eerlijk was over dat ie heel t weekend op kantoor zou zijn en toen zei je meteen al dat ik hem dat weekend gewoon zou zien. Je had gelijk zoals zo vaak haha. Hij vroeg vrijdagavond al of hij zaterdag kon komen. Bedankt weer xx.




Ervaring van E met paragnost Sharida   Ervaring van E met paragnost Sharida   Ervaring van E geplaatst op 19 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, meerdere malen hebben wij elkaar gesproken. Je hebt vele mooie en zuivere voorspellingen gedaan, die allemaal zijn uitgekomen. Je bent eerlijk, oprecht en zegt het ook als dingen soms iets minder leuk zijn. Maar altijd op een positieve en oplossingsgerichte manier. Je hebt een heel stuk met mij meegelopen en dat voelde fijn. Dank daarvoor. Liefs, M.




Ervaring van M. met paragnost Sharida   Ervaring van M. met paragnost Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida. Dank je wel, nogmaals, voor jou ondersteuning, begrip en voorspellingen die uitkomen. X mij.




Ervaring van M met paragnost Sharida   Ervaring van M met paragnost Sharida   Ervaring van M geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida voelt heel goed en snel aan. Ze zegt zoals het is, en is een goede, lieve steun.




Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 2 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Je voorspelling is uitgekomen. Precies zoals je voorspeld had. Je zei binnen een maand en ik zal echt opgelucht zijn. Ja hoor. You did it again.




Ervaring van N. met paragnost Sharida   Ervaring van N. met paragnost Sharida   Ervaring van N. geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  IK wilde langs deze weg nogmaals Sharida bedanken voor de steun van de afgelopen maanden. Als ik je niet had gehad dan zou het veel moeilijker zijn geweest. Alles wat je hebt gezegd is helemaal tot in detail uitgekomen en ben supergelukkig. Een dikke zoen XXX.




Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida is een Godsgeschenk. Dankbaar voor haar Liefdevolle adviezen.




Ervaring van Edmilton met paragnost Sharida   Ervaring van Edmilton met paragnost Sharida   Ervaring van Edmilton geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  U wist welke personen een rol speelden in mijn leven en hoe ze zich verhielden tot mij. Wat u zegde kon ik allemaal een plaats geven. Volle vertrouwen in de toekomst die u voor mij zag. Deze vriendelijke vrouw heeft de gave.




Ervaring van manuithetverleden met paragnost Sharida   Ervaring van manuithetverleden met paragnost Sharida   Ervaring van manuithetverleden geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Je bent echt goed
X.




Ervaring van Desislava met paragnost Sharida   Ervaring van Desislava met paragnost Sharida   Ervaring van Desislava geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Heel erg bedankt voor je wijze raad, je hebt mij hiermee enorm geholpen.




Ervaring van Marion met paragnost Sharida   Ervaring van Marion met paragnost Sharida   Ervaring van Marion geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Bedankt om mijn ochtend goed te laten beginnen.
De twijfels kwamen op en die nam jij weg met je voorspelling.
Alles wat je voor de voorspelling wist te vertellen, was de pure waarheid. Dus er is geen twijfel mogelijk dat wat je hebt gezegd ook gaat gebeuren.
Nu alleen maar afwachten.
Dankjewel.
En ook voor je opgewekt onthaal. Er zijn er maar weinige hier die zo vrolijk en enthousiast klinken bij het opnemen van de telefoon.




Ervaring van J. met paragnost Sharida   Ervaring van J. met paragnost Sharida   Ervaring van J. geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Ik bel charida elke keer als ik een probleem heb ze is en heel positief iemand, elke keer zei ze mij dat er ging terug keer zijn van mijn ex na lange tijd is haar voorspelling uitgekomen, zeker aan te raden ,ze houd je ook niet onnodig aan de lijn DANK je wel charida voor je steun liefs francine.




Ervaring van francine met paragnost Sharida   Ervaring van francine met paragnost Sharida   Ervaring van francine geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve charida

Zoals je zei ,nog geen 10 min later was het er al sms.
Nu de afspraak wil deze persoon ook zoals je zei, hoe goed ben jij zeg voor mij een topper
Veel liefs.




Ervaring van Energieke dame met paragnost Sharida   Ervaring van Energieke dame met paragnost Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hoi charida,
Was weer leuk gesprek zeg, spijtig dat de minuten zo vlug gaan.
Je bent altijd to the point voor mij
Bedankt energieke dame.




Ervaring van Energieke dame met paragnost Sharida   Ervaring van Energieke dame met paragnost Sharida   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida je bent een fantastische begrijpende vrouw je hebt me altijd de moed gegeven om verder te gaan, je consults zijn duidelijk en eerlijk, aan de telefoon een fijne stem rustgevend, je zegt zoals het is je bent een topper doe zo verder. Ben blij dat ik jou hier gevonden heb.




Ervaring van claes marleen met paragnost Sharida   Ervaring van claes marleen met paragnost Sharida   Ervaring van claes marleen geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hoi sharida
Was weer en leuk gesprek vermoedelijk zal het ene wel vlug gebeuren eerste contact.
De vorige keer heeft juist op de kop 1 uur geduurd voor het uitkwam straffe dame ben je en je ziet het zeer scherp
Bel je nog zeker terug
Energieke dame uit het buitenland.




Ervaring van Energieke dame uit buitenland met paragnost Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland met paragnost Sharida   Ervaring van Energieke dame uit buitenland geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida
Fijn dat ik je weer gesproken heb.Ik wil je weer bedanken voor al je wijze woorden en je je positieve hulp.Jij bent echt mijn drijfveer.Je ziet het iedere keer goed.Een top Vrouw.Ik spreek je weer snel.Veel liefs S.




Ervaring van San met paragnost Sharida   Ervaring van San met paragnost Sharida   Ervaring van San geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-online.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden