Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-online.net


  Paragnosten bieden u online inzicht in toekomst, werk, relaties en de liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Madeleine
  Ervaring met paragnost Madeleine
  Je bent heel lief en zuiver, rekt geen tijd en je bent zeker niet opdringerig.
Ik ga D nog niet uit m'n hart duwen voordat m'n grens voorbij is.
Hartelijk dank en warme knuffels en zeker tot wederhoren.




Ervaring van Annick met paragnost Madeleine   Ervaring van Annick met paragnost Madeleine   Ervaring van Annick geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Madeleine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marry
  Ervaring met paragnost Marry
  Marry is kort maar krachtig. Wat ze heeft verteld is uitgekomen, zowel qua werk als qua liefde.




Ervaring van Viev met paragnost Marry   Ervaring van Viev met paragnost Marry   Ervaring van Viev geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marry  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena,

Ik spreek je de laatste tijd heel vaak, net ook weer en je hebt altijd gelijk!
Heel erg bedankt voor je geduld en je bent super leuk om mee te praten ook! Dankjewel!




Ervaring van D met paragnost Alena   Ervaring van D met paragnost Alena   Ervaring van D geplaatst op 4 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rashieda
  Ervaring met paragnost Rashieda
  Wat een mooi lief mens bent u, Rashieda. Heb veel aan ons gesprek gehad, ik gaat met rust de toekomst tegemoet.




Ervaring van Girly met paragnost Rashieda   Ervaring van Girly met paragnost Rashieda   Ervaring van Girly geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Lola U bent nauwelijks te pakken te krijgen maar vandaag lukte me dit wel. Blij jouw rake spreuken en eigen gezegdes weer te horen, ik put er zoveel moed uit. Nooit veranderen lieve dame.




Ervaring van Fien met paragnost Lola   Ervaring van Fien met paragnost Lola   Ervaring van Fien geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Samantha
  Ervaring met paragnost Samantha
 
Lieve Samantha.
Grote knuffel van mij. ik wou je nog bedanken voor het verhelderende gesprek.




Ervaring van G met paragnost Samantha   Ervaring van G met paragnost Samantha   Ervaring van G geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie, u had het bij het rechte eind. Bedankt ook voor het luisterend oor. Alles uitgekomen zoals je vaak tot in detail omschreef ook al kon ik er niets van geloven. Heeft effe geduurd, tijd is moeilijk zo zie maar. Je bent steengoed. Ik voel eindelijk weer geluk. Bedankt anne.




Ervaring van Anne met paragnost Malie   Ervaring van Anne met paragnost Malie   Ervaring van Anne geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve Marie bedankt Voor je heldere uitleg. Helaas waren mijn kredietjes op. Maar je was helder en duidelijk. Bedankt Voor de tips. Vielen dank Lis. Heel lieve dame. Echt een aanrader.




Ervaring van Lis met paragnost Marie   Ervaring van Lis met paragnost Marie   Ervaring van Lis geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Lieve Lobke,

Het is gelukkig weer allemaal uitgekomen wat je zag.
Dank ook voor al je steun.






Ervaring van Anoniem met paragnost Lobke   Ervaring van Anoniem met paragnost Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Op heel korte tijd kon je me een heel rijk antwoord geven op mijn relatievraag.
Hier kan ik echt mee verder, dankjewel.





Ervaring van Gerda met paragnost Aurora   Ervaring van Gerda met paragnost Aurora   Ervaring van Gerda geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Fantastisch medium als ik dat mag zeggen.




Ervaring van Eden met paragnost Caroline   Ervaring van Eden met paragnost Caroline   Ervaring van Eden geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marian
  Ervaring met paragnost Marian
  Een lieve vrouw die heel accuraat is met haar voorspellingen. Bedankt voor het warme en eerlijke gesprek Marian. Je bent een aanrader.




Ervaring van Rachel met paragnost Marian   Ervaring van Rachel met paragnost Marian   Ervaring van Rachel geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida,

Heel erg bedankt voor uw lieve woorden, wijze raad en krachtige voorspellingen die tot nu toe altijd uit zijn gekomen.

Liefs N.




Ervaring van Nathalie met paragnost Sharida   Ervaring van Nathalie met paragnost Sharida   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB Rhais is een top medium, ze is eerlijk in wat ze ziet en aanvoelt. Zeker aan te raden.




Ervaring van Johanna met paragnost MB Rhais   Ervaring van Johanna met paragnost MB Rhais   Ervaring van Johanna geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mila
  Ervaring met paragnost Mila
  Ons gesprek heb ik heel prettig ervaren, je bent duidelijk, legt alles heel straf uit. Een hele lieve vrouw. Dankjewel voor ons gesprek.




Ervaring van Priscillia met paragnost Mila   Ervaring van Priscillia met paragnost Mila   Ervaring van Priscillia geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Jeannet, jij bent de beste. Je enthousiasme en liefde zijn top en je hebt altijd gelijk. Soms kan ik me dingen echt niet voorstellen, maar jij hebt bewezen dat het toch zo is. Ik ben zo blij met jou als medium zijnde.




Ervaring van Esther met paragnost Jeannet   Ervaring van Esther met paragnost Jeannet   Ervaring van Esther geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Was super gezellig gesprek Odette echt, heel veel gelachen!!! Bedankt voor je eerlijkheid, waardeer ik enorm! Voor mij de beste! TOPPER! X




Ervaring van Anoniem met paragnost Odette   Ervaring van Anoniem met paragnost Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Lieve Sabina, pension en vliegticket geboekt naar Altea. Op mijn 50e verjaardag drink ik champagne op een nieuw begin op het strand. Zo spannend. Dank je voor je adviezen en PowerTalk. Ik bel je zeker nog voor de reis voor tips. Liefs x




Ervaring van Jo met paragnost Sabina   Ervaring van Jo met paragnost Sabina   Ervaring van Jo geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Heel goed gesprek gehad! Advies en duidelijk inzicht gekregen van Evs. Voor mij is ze een topper!




Ervaring van Caroline De Vos met paragnost Evs   Ervaring van Caroline De Vos met paragnost Evs   Ervaring van Caroline De Vos geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Geweldig mooi mens zo puur recht voor de raap en spatzuiver!!! Alles klopte uit mijn verleden bizar wat ze wist te vertellen dingen die ik al was vergeten. Prachtige toekomst voorspelling gehad voelde aan mijn lichaam dat ze me heeft geraakt en de spanning vloog zo eruit! De beste die ik ooit gesproken heb. Dankjewel, zo dankbaar




Ervaring van Diana met paragnost Isha   Ervaring van Diana met paragnost Isha   Ervaring van Diana geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Geen wazige antwoorden, gewoon to the point. En eerlijk.
Als ik antwoorden wil kom ik zeker bij Daisy terug.





Ervaring van F. met paragnost Daisy   Ervaring van F. met paragnost Daisy   Ervaring van F. geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x




Ervaring van F. met paragnost Shar   Ervaring van F. met paragnost Shar   Ervaring van F. geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Dank je wel, Nona Yo, voor je fantastische adviezen. Dankzij jouw advies hebben we een probleem op het werk op tijd en goed kunnen aanpakken. En je voorspellingen t.a.v een vriend van mij zijn ook uitgekomen.




Ervaring van Viv met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Viv met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, zeer helder, duidelijk en eerlijk advies. Heel behulpzaam helderziende. xx F




Ervaring van Frits met paragnost Sharida   Ervaring van Frits met paragnost Sharida   Ervaring van Frits geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,

Wat ben ik blij jou gesproken te hebben vandaag. Je kon me direct vertellen wat er aan de hand is. Door de inzichten die je me hebt gegeven, kan ik nu ook meer voelen hoe ik me echt voel en is het inderdaad niet het juiste moment om veranderingen aan te brengen. Dat komt. Ik ga meer naar buiten en uit m’n hoofd en heb vertrouwen in wat er komen gaat…op het juiste moment. Je hoort me zeker weer.
Dank je wel, je hebt me enorm geholpen.

Liefs.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Wat ben ik blij dat ik jou vandaag gesproken heb.
Je wist precies te benoemen hoe ik me op dit moment voel. Bizar, zo goed.
Gelukkig heb je me laten voelen wat ik echt voel door inzichten te geven.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry mijn bel minuten waren op, dankje wel dat je naar ons gekeken hebt. Ik krijg altijd zoveel rust bij jou, omdat ik weet dat alles wat je zegt, uitkomt.
Je bent een top medium, die alles tot in detail ziet.
wat Je niet kon weten.




Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J met paragnost Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x




Ervaring van F. met paragnost Shar   Ervaring van F. met paragnost Shar   Ervaring van F. geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Laila alles wat je zei klopte helemaal. Je zegt het ook met zachte stem zoals je bent. Ik ga zeker aant werk met m'n chakra's en blijf hoopvol voor de liefde met D.
Een zuivere aanwinst op deze lijn, tot weder horen en vele knffs als dank.




Ervaring van Annick met paragnost Laila   Ervaring van Annick met paragnost Laila   Ervaring van Annick geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Jou gesprekken zijn altijd zo fijn! Je bent nog de beste en de liefste, jou kennis en gevoel en wat jij allemaal ziet en weet daar vind je geen 2e van.
Ik hoop dat er nog vele gesprekken mogen komen. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anda-Eldur
  Ervaring met paragnost Anda-Eldur
  Goedemorgen,

Wel ik moet zeggen en toffe dame bent u, u hebt eigenlijk gezegd het geen ik al wel wist wat ik moet doen en bevestigd.
Maar u gaf me ook goede raad waar ik mee verder kan bedankt.

Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Anda-Eldur   Ervaring van Rita met paragnost Anda-Eldur   Ervaring van Rita geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marieke
  Ervaring met paragnost Marieke
  Marieke, hoe goed ben jij ik kon veel plaatsen van jou reading weinigen die dit kunnen hele lieve en vriendelijke dame ik bel jou zeker nog terug sasha.




Ervaring van Sasha  met paragnost Marieke   Ervaring van Sasha  met paragnost Marieke   Ervaring van Sasha geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Zuivere medium, heldere inzichten. Ze voelde zaken goed aan en eerlijke antwoorden. Dank, ik zie het positief tegemoet!




Ervaring van D met paragnost Laila   Ervaring van D met paragnost Laila   Ervaring van D geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Bedankt voor de mooie consult Gazali, wat een lief en zuiver persoon ben jij.




Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Ik weet niet hoe je het doet, maar iedere keer zit je er pal boven op. Je hebt de wijsheid in pacht en je draait er geen woorden voor om. Dank je wel voor je enorme inzet.




Ervaring van Iris met paragnost Niamh   Ervaring van Iris met paragnost Niamh   Ervaring van Iris geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-online.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden