Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-online.net


  Paragnosten bieden u online inzicht in toekomst, werk, relaties en de liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online paragnosten Daghoroscoop  Stier door online paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door online paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door online paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door online paragnosten Daghoroscoop  Maagd door online paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door online paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door online paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door online paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door online paragnosten Daghoroscoop  Waterman door online paragnosten Daghoroscoop  Vissen door online paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-online.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Patries . Dankjewel X.




Ervaring van Wilma met paragnost Patries   Ervaring van Wilma met paragnost Patries   Ervaring van Wilma geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Jouw energie en de tijd die je neemt voor een mail consult zijn goud. Al eens eerder heb je het voorspeld hoe het zou gaan verlopen en nu sta ik vol vertrouwen in jouw warme woorden, duidelijke uitleg en inzichten.




Ervaring van Nathalie met paragnost Sarah   Ervaring van Nathalie met paragnost Sarah   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali wist alle zaken goed te benoemen, echt een eye opener. Had nog uren met hem willen kletsen sorry belminuten waren op, maar bel hem zeker weer terug wat een aanwinst.




Ervaring van Miek met paragnost Gazali   Ervaring van Miek met paragnost Gazali   Ervaring van Miek geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah

dank je voor het gesprekje, ik ben heel blij met je adviezen .
Je geeft me zoveel vertrouwen dat het goed komt.

Liefs Tessa.




Ervaring van Tessa met paragnost Yuorah   Ervaring van Tessa met paragnost Yuorah   Ervaring van Tessa geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Ik heb Patries onlangs gesproken, 1 ding is al uitgekomen. Alvast bedankt voor alles. Dankjewel.




Ervaring van Fran met paragnost Patries   Ervaring van Fran met paragnost Patries   Ervaring van Fran geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Dankjewel Laila alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog.




Ervaring van L met paragnost Laila   Ervaring van L met paragnost Laila   Ervaring van L geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  SherlockOryn, na ons lange gesprek gisterenavond vroeg je of ik een getuigenis wilde schrijven. Als je zoveel te horen hebt gekregen hetgeen ook nog klopt waar begin je dan.
De persoonsbeschrijving van mijn (letterlijk en figuurlijk) grote liefde en het innerlijke gevecht waar hij in zit klopt helemaal. Je vertelde dat er binnen 2 mnd een definitieve breuk komt met zijn ex en waarschijnlijk ook zijn dochter (beide narcisten). IK hoop dat de positieve voorspelling uitkomt. Je begon spontaan over mijn oudste kleindochter die al 16 jaar geen contact meer mag hebben met haar vader en vertelde dat ze binnen 4 weken bij haar vader voor de deur staat. Dan denk je,hoe is dit mogelijk, ik heb dit niet eens aangekaart. Spontaan kreeg je contact met mijn vader en je wist te vertellen dat hij een potlood achter zijn oor had. (was timmerman/scheepsbeschieter en meubelmaker) Ik ben na een nacht "slapen" nog steeds verbijsterd van alles wat ik gehoord heb van je. Ik laat nu alles bezinken en wacht op alles wat je mij hebt voorspeld. Met een gewoon dankjewel doe ik je te kort, heb hier geen woorden voor. Wij spreken elkaar zeker weer.




Ervaring van Ineke met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Ineke met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Ineke geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp. Je weet alles van het verleden, heden en toekomst. Daarnaast een coach en zet mij in mijn kracht terug. Dank je wel x R.




Ervaring van Anoniem met paragnost Laila   Ervaring van Anoniem met paragnost Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Lieve Lady-Ly, wat een prachtige getuigenis heb jij mij gegeven.
Woorden schieten mij te kort.
Ben er nog stil van.
Hartelijk dank daarvoor.
Liefs, TT.




Ervaring van Trees met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Trees met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Trees geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Dank je wel Yuorah. Je bent fijn om mee te praten. ik hoop dat je zoals de vorige keren, nu ook weer gelijk krijgt.
Omata.




Ervaring van Omata met paragnost Yuorah   Ervaring van Omata met paragnost Yuorah   Ervaring van Omata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Lieve Chantal. En weer zag je het goed, me belasting is gewoon uitbetaald en nu de rest. Ik heb veel vertrouwen in jou. Vele sterren voor jou.




Ervaring van Gooise meisje met paragnost Chantal   Ervaring van Gooise meisje met paragnost Chantal   Ervaring van Gooise meisje geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Wow, wat een superfijn gesprek heb ik met je gehad.
Een vlotte en ervaren dame met een ijzersterk intuitie.
Hele heldere en to the point advies en denkt zelfs met je mee. Nona-yo ook leg je uit wat je doet wanneer er stiltes vallen. Super bedankt voor je advies. En tot gauw.




Ervaring van Aminata met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Aminata met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Aminata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Rashieda
  Ervaring met paragnost Rashieda
  toppertje. weet meteen de pijnpunten aan te geven en een eerlijk oplosssing aan te geven.




Ervaring van Mirella met paragnost Rashieda   Ervaring van Mirella met paragnost Rashieda   Ervaring van Mirella geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Hey lieve Donna,
Je had gelijk hij heeft me gebeld en gezegd dat hij me mist en ook vroeg hij of ik een vriendje heb hahah. In de exacte woorden. Ik spreek je snel.
Liefs S.




Ervaring van Shilpa met paragnost Donna   Ervaring van Shilpa met paragnost Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs TK NYC.




Ervaring van TK NYC met paragnost Donna   Ervaring van TK NYC met paragnost Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs, TK.




Ervaring van TK NYC met paragnost Donna   Ervaring van TK NYC met paragnost Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Beste Carola, alles wat je zei klopte of was een bevestiging. blij dat je er bent en hoop dat je er nog lang bent. tot binnenkort lieverd. Chantalle.




Ervaring van Chantalle met paragnost Carola   Ervaring van Chantalle met paragnost Carola   Ervaring van Chantalle geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Pure zuiverheid
Dankbaar
Liefs vanuit mijn hart naar jou.




Ervaring van Lucinda met paragnost Marja   Ervaring van Lucinda met paragnost Marja   Ervaring van Lucinda geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amera
  Ervaring met paragnost Amera
  Bedankt Amera wat je zei klopte en ik en mijn allerliefste worden herenigd. Nogmaals dank.




Ervaring van Sinti met paragnost Amera   Ervaring van Sinti met paragnost Amera   Ervaring van Sinti geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Lieve Odette,
Graag wilde ik nog toevoegen dat je veel meer dan die 5 sterren waard bent. Ik ben je keer op keer erg dankbaar op zowel prive als zakelijk gebied. Heb de afgelopen jaar veel op persoonlijke vlak mogen ontwikkelen. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop je je readings houdt. Tot de volgende x en bedankt voor vandaag.
Liefs, FP.




Ervaring van FP met paragnost Odette   Ervaring van FP met paragnost Odette   Ervaring van FP geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Beste Mierke,
Ik zal je goede raad opvolgen en ik ga dan daar vertrekken zoals je zei, je weet wat ik bedoel want je sprak ook van mijn vader, je zal wel weten wie ik ben. Ik bel je zeker nog terug hoor, het was een aangenaam gesprek, bedankt voor je steun, groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Mierke   Ervaring van Inge met paragnost Mierke   Ervaring van Inge geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esther
  Ervaring met paragnost Esther
  Heel scherp en komt snel tot de kern. Begrijpt ook veel en zegt het zoals het is. Aanrader.




Ervaring van Olga met paragnost Esther   Ervaring van Olga met paragnost Esther   Ervaring van Olga geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Terwijl we bellen komt alles al uit dit is de tweede keer.
Zo trots isha.




Ervaring van Joukje met paragnost Isha   Ervaring van Joukje met paragnost Isha   Ervaring van Joukje geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Lieve Laila

Jeetje wat een mooie reading.
En zo kloppend.

Dankjewel en tot gauw XXX Liefs.




Ervaring van M met paragnost Laila   Ervaring van M met paragnost Laila   Ervaring van M geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga, Ken je al meer dan 10 jaar. Je bent voor mij de beste en de liefste. Ik voel mij bij jou altijd gehoord en kunnen ook altijd lachen om elkaar. Je zegt hoe het is en dat waardeer ik altijd van jou alleen van jou. Dank je voor het meelopen bij mijn stukken. Tot heel gauw. Liefs van mij. Meli.




Ervaring van Melina met paragnost Olga   Ervaring van Melina met paragnost Olga   Ervaring van Melina geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Lieve Karlien,
Bijna dagelijks bel ik je even om te overleggen over nieuwe zakelijke of persoonlijke vraagstukken.Ik word altijd blij van je. Datgene wat je me terugkoppelt helpt om betere beslissingen te nemen. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Karlien   Ervaring van Anoniem met paragnost Karlien   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Mensen bel Tineke, alles wat ze zegt komt steevast uit. ze is de nummer een van deze site. Top consulente die zegt zoals ze het ziet in de kaarten. Voorspellingen zowel negatief of positief, alles komt uit.




Ervaring van H met paragnost Tineke   Ervaring van H met paragnost Tineke   Ervaring van H geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Bedankt. Ze heeft het gehaald. Je voorspelling kwam uit. Dankje.




Ervaring van Fay met paragnost Laila   Ervaring van Fay met paragnost Laila   Ervaring van Fay geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  SARAAA jij hebt gewoon letterlijk alles goed. Jij zegt gewoon wat is gebeurd en wat gaat gebeuren, alles klopt. Je bent de beste.
Loveyou.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sara   Ervaring van Anoniem met paragnost Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Het was een heel fijn gesprek.
Dankuwel Xx.




Ervaring van Christa met paragnost Lili   Ervaring van Christa met paragnost Lili   Ervaring van Christa geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Anny je bent de beste en liefste medium die er bestaat. Zuiver en eerlijk. Je hebt mij zo verschrikkelijk goed geholpen. Daarnaast komen de voorspellingen keer op keer uit.
Dank daarvoor. Je zou vaker op de lijn moeten komen. de beste.
Liefs en knuffel N.




Ervaring van N met paragnost Anny   Ervaring van N met paragnost Anny   Ervaring van N geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louise erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.




Ervaring van Anna met paragnost Louisa   Ervaring van Anna met paragnost Louisa   Ervaring van Anna geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Voelt de situatie goed aan.
Vind Sid echt goed.

Liefs ,Bianca.




Ervaring van Bianca met paragnost Sid   Ervaring van Bianca met paragnost Sid   Ervaring van Bianca geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Eerste keer een reading gehad van paragnost Gunter. Alles wat u zei klopte . Echt een aanrader om te bellen.

Liefs Nikkie.




Ervaring van Nikkie met paragnost Gunter   Ervaring van Nikkie met paragnost Gunter   Ervaring van Nikkie geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  heel goed medium. Super goed.




Ervaring van Christella met paragnost Johannes   Ervaring van Christella met paragnost Johannes   Ervaring van Christella geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-online.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-online.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-online.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-online.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden